GAMBIA

 

La vocalia intenacional del Costa i Llobera us proposa una sortida col·lectiva internacional a l’Àfrica,  a Berefet – Gàmbia. Us expliquem:

Com sabeu,  la vocalia treballa des de l’any 2006 per “per facilitar i potenciar el sentit internacional dels nois i noies en el seu entorn educatiu i familiar. El  treball es fa a través de projectes sempre coordinats  per una mare o pare de l'escola. Actualment, tenim oberts els projectes “GET” (extraescolar d’anglès) "Auf geht's"(extraescolar d’alemany) el_costa_roda_el_mon (concurs de fotografia de viatges familiars) teatre s/F i cinema s/F.(propostes interessants al teatre o al cinema). Feia temps que cercàvem una experiència internacional a l´Àfrica però no ha estat fàcil.

Gràcies a l’esforç de la mare de batxillerat Anna Ferrer, amb coordinació amb el projecte “Mirada Oberta” de l'ONG unomasuno (uno+), llancem per aquest estiu el projecte del Costa i Llobera:

KORA-2015

KORA 2015 és una estada de set dies a l’oest d’Àfrica en concret al poblat de Berefet de Gàmbia. El viatge  va adreçat a pares, mares, alumnes, ex-alumnes, mestres, professors i a tots aquells que vulgueu compartir uns dies de solidaritat i experiència gambiana.

En aquest viatge tant fascinant, els alumnes de Batxillerat i  ESO poden venir sols perquè tenim pares i mares del Costa que hi anem i podem supervisar tot el què calgui. Alumnes d'infantil i primària han de vindre amb algun adult.

El viatge tindrà una durada d’una setmana (del 21 al 28 de Juliol). Vol directe Barcelona - Banjul. El nostre camp base serà al poblat de Berefet, on ens instal·larem al “The Jombomg Bantang Ecco Cultural Camp”, regentat per un espanyol, i en el que podrem dormir en fantàstics bungalows de 2-3 persones amb lavabo i dutxa d’aigua corrent i llum generada per plaques solars. Des d’allà, ens desplaçarem amb transport local (barques, gele-gele, cotxes privats, furgonetes...) des d’on podrem:

  • Visitar els projectes solidaris tant de Mirada Oberta com de UNO+: hort de Touba Kolong, Granja d’abelles, pantalà de Berefet i Hospital de Touba Kolong.

  • Visitar els llocs turístics més emblemàtics del país: Banjul, mercats  de Serrekunda, mercat del peix de Tanji, poblat de Kunta Kinte...  

  • Navegar i banyar-nos al riu Gàmbia i al mar Atlàntic.

  • Compartir emocions i experiències sota els estels.

  • I parlar l’anglès tot el què es vulgui fent una  veritable pràctica de comunicació internacional

 

Preu del viatge*: 800 euros

El preu del viatge inclou:

Vol d’anada-tornada de Barcelona a Banjul, 7 nits d’allotjament al camp de Berefet, pensió complerta i transports interiors per a dur a terme totes les activitats programades.

El cobrament el faríem en dues vegades (400 euros x 2) el mes de juny i juliol a través de l’AMPA de l’escola.

* els 800 euros poden tenir certa variació pel preu del vol. 

Viatjar sense ofendre excessivament l'entorn  no és fàcil, a l’Àfrica encara menys. A la vocalia,  estem convençuts que cal potenciar aquest esforços que ens ajuden a tenir contacte amb altres cultures d’una manera respectuosa i solidaria.

Hi ha alumnes i pares del Costa que han fet aquest viatge, per tant, a tots aquells que us pugui interessar,  un demanem que ens envieu un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us convidarem a una sessió informativa amb la vocalia, l’Anna i alumnes que ja han fet aquesta experiència.

Parleu amb els vostres fills i filles, animeu-los a venir i  penseu de venir també vosaltres si podeu; serà una interessant vivència familiar. 

(les places són  limitades i el criteri d'assignar-les serà l'ordre dels correus demanant informació)

 

Vocalia Internacional

Costa i Llobera

Go to top