Des del passat dimarts tenim de visita al Costa 27 alumnes del Dathe Gymnasium de Berlin gràcies a la iniciativa de la Vocalia Internacional i el suport de l'escola. Es tracta dels alumnes de 14-15 anys que aprenen castellà com a segona llengua estrangera i que durant aquesta setmana viuen a casa dels alumnes del Costa que fan alemany com extraescolar o que tenen interès per l’intercanvi amb la cultura alemaya.

Mentre els alumnes del Costa estan a l’escola, ells exploren la ciutat i preparen el seu projecte sobre Gaudí i Barcelona, després s’incorporen al dia a dia de les seves famílies d’acollida.

L’escola a més els ha ofert la possibilitat de compartir una jornada amb les classes de 3r d’ESO i dilluns aniran junts d’excursió a la Colònia Güell (Santa Coloma de Cervelló) i al Celler de Can Feixes (Cabrera d’Anoia).

Al juny els alumnes del Costa els tornaran la visita i tindran l’oportunitat d’explorar Berlin i conviure amb una família berlinesa durant cinc dies.

Gràcies a tots per fer-ho possible! Esperem que aquesta iniciativa de la Vocalia Internacional pugui tenir continuitat i reforci les experiències d’intercanvi lingüístic i intercultural del Costa.

1

2

3

4

Go to top