Avui dia 13 de desembre del 2017, a l’Institut Escola Costa i Llobera, els alumnes de 3r i 4t d’ESO han estat al menjador fent uns problemes anomenats “problemes a l’esprint” uns problemes que s’havien de fer cooperant tots els alumnes, no lluitàvem nosaltres contra nosaltres, sinó que lluitàvem contra altres escoles, i per aconseguir guanyar havíem de cooperar. 

Per començar, els professors han decidit que per fer els problemes ens hauríem de barrejar els dos cursos, per dos motius, un d’ells, era que si ens tocava treballar amb els nostres amics no haguéssim treballat i perquè havíem de cooperar junts.

Els organitzadors repartien una targeta on et deien quina taula i grup havies d’anar, quan arribaves allà et trobaves un capità, que era el que coordinava la taula(aquests eren els que portaven les armilles). Cada grup tenia un problema assignat per començar, i si no et sortia o el feies podies passar al següent, si el responies el teu capità podia portar un paper que havies de posar la resposta i el número de pregunta, si més d’una persona havia respòs aquell i tots donaven el mateix resultat, el donàvem per bo, però en canvi si no tots els resultats eren diferents els representants de cada resposta i parlaven fins que arribaven a la conclusió.

Després de que ja tinguéssim tots els resultats l’Abraham els ha enviat.

En general ha anat molt bé, els alumnes s’ho han passat molt bé, hi hagut moments de caos on la gent s’ha cansat, moments en que faltaven alguns problemes i ningú els voldria resoldre… En general els alumnes voldran tornar a repetir aquests problemes, així que si us agraden les Matemàtiques PROVEU-HO!

Captura_de_pantalla_2017-12-14_a_les_17.41.39.png

moodle2

sergi_faustino_residència.jpg

TIC

Go to top