Benvolgudes famílies,

Us volem informar que des de la Vocalia d’Esports hem inscrit l’Escola Esportiva Costa i Llobera a la Magic Line, la caminada solidària que organitza Sant Joan de Déu, el diumenge 25 de febrer de 2018. Més informació: http://www.magiclinesjd.org/ca/participar_barcelona.

La Magic Line és més que una caminada, és un compromís amb els qui més ho necessiten! El motiu d’inscriure’ns és,  per una banda, recaptar fons que es destinaran a programes socials de Sant Joan de Déu dirigits a persones vulnerables, i per l’altre participar en esdeveniments esportius com a escola, promocionant l’esport.

Per participar a la caminada és imprescindible proposar-se un repte solidari de captació de fons. Volem aconseguir la màxima participació per part de la nostra escola. Hi ha diferents distàncies i cada equip s’apunta a la que vegi factible. Costa i Llobera ha inscrit 2 equips al recorregut de 20 quilòmetres, que surt de Vallvidrera i acaba a la plaça de la Catedral, passant pel Castell de Montjuïc.  Els equips són de mínim 5 persones i màxim de 20.

Us convidem a participar-hi!!!  Com a famílies podeu participar de dues maneres en aquesta proposta que us fem:

1. Inscriure’s i participar en el repte: cal enviar un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant que voleu participar a la Magic Line i posant noms, cognoms, any de naixement i mail de contacte, per tal que puguem enviar-vos una invitació a través del sistema informàtic de l’organització o assignar-vos una de les places que hem reservat.

2. Col·laborant econòmica amb el repte solidari que ens hem marcat. Podeu fer els vostres donatius a qualsevol dels nostres equips:

Equip 1: http://www.magiclinesjd.org/ca/equip/1954

Equip 2: http://www.magiclinesjd.org/ca/equip/1959

Cal tenir en compte que aquestes aportacions a la Magic Line tenen importants desgravacions fiscals. Els primers 150 euros de donació tenen una deducció del 75% en la declaració de renda.

Moltes gràcies, Visca l’esport!

Vocalia d’Esports Costa i Llobera

BUSTIA_AFA.png

AMPASOFT_NOU.png

Go to top