AFA

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.">

Dossier Activitats Extraescolars 2018/2019

Benvolgudes famílies,

Us recordem que les activitats de Tardes de Divendres començaran aquest divendres 14 de setembre amb excepció dels alumnes de P3 que començaran el 5 d'octubre per facilitar el procés d'adaptació.  

Pel que fa a les activitats extraescolars,  les esportives (excepte piscina) i de llengües estrangeres s’iniciaran a partir del dilluns 17 de setembre, i les activitats musicals el dimarts 2 d'octubre, d'acord amb l'horari recollit en el Dossier d'activitats extraescolars i també en la informació específica de cada vocalia que trobareu accessible a la web de l'escola.  L'activitat de piscina començarà l'1 d'octubre.

Us desitgem un bon inici de curs

AFA de l'IE Costa i Llobera

Benvolgudes famílies,

Us adjuntem escrit amb informació d'interès per al bon funcionament de les Tardes de divendres.

Cordialment.

Vocalia Tardes de divendres.

AFA IE COSTA I LLOBERA

Benvolgudes famílies,

A continuació podeu trobar informació d'interès en relació als preus dels llibres ecobook per al curs següent (primària, ESO i batxillerat), un document explicatiu de com es poden fer les comandes i informació sobre com tractar i retornar els llibres ecobook. 

El retorn de llibres es sol realitzar el darrer dia de curs. La data exacte serà informada prèviament a les famílies per correu electrònic i mitjançant un cartell a l'escola. Us recomanem que visualitzeu el vídeo explicatiu de com s'ha de fer aquest retorn.  

Vocalia Socialització

 

Benvolgudes famílies,

Us adjuntem la circular d’informació per al Servei d’acollida del curs 2018-2019.

Les inscripcions s’han de fer del 18 al 27 de juny a través del programa informàtic de l’AFA: http://ampacostallobera.ampasoft.net. Un cop dins el programa heu d’escollir el Curs 2018-2019 en la pestanya que trobareu a la part superior de la pantalla i, després, seguir el procediment habitual.

AFA IE COSTA i LLOBERA

15 de juny de 2018

 

 
Benvolgudes famílies, 

Des de l'equip de direcció de l'AFA us convoquem a la segona Assemblea General del curs 2017-2018. Serà el dimarts 26 de juny, a les 7 del vespre, a la Biblioteca de l'escola. En el document adjunt trobareu l'ordre del dia de la reunió i la butlleta per poder delegar el vostre vot.

Junta directiva de l'AFA

 

Barcelona, 13 de juny de 2018

 

Benvolgudes famílies,

Us tornem a enviar el dossier amb totes les activitats extraescolars i de tardes de divendres pel curs vinent. En el document adjunt trobareu la informació general i els enllaços a la informació particular de cada vocalia.

Aquestes són les noves dates del període d'inscripció. S'iniciarà el proper divendres 8 de juny i finalitzarà el diumenge 17 de juny (del 8 al 12 de juny hi haurà preferència per antics alumnes de l'activitat inscrita). 

IMPORTANT: Les inscripcions s’han de fer a través del sistema informàtic de l’AFA: http://ampacostallobera.ampasoft.net. Un cop dins el programa heu d’escollir el Curs 2018-2019 en la pestanya que trobareu a la part superior de la pantalla i, després, seguir el procediment habitual.

 

Atentament,

 

AFA IE Costa i Llobera

1 de juny de 2018

 
Benvolgues famílies,
Us adjuntem l'enllaç de la 4a agenda IMPERDIBLES DE PRIMAVERA '18
Esperem que en gaudiu!
IMPERDIBLES_COSTA_primavera2018.jpg

Vocalia de les Arts del Costa i Llobera

Benvulgudes famílies,

Aquells que teniu confirmada la inscripció al Casal d'estiu podeu completar-la realitzant el formulari web i presentant, a la secretaria del centre, els documents que hi trobareu adjunts. 

Moltes gràcies

Vocalia Activitats d'estiu

 

Benvolgudes famílies,
 
Us adjuntem la informació del procés de preinscripció del casal d’estiu del Costa i Llobera "LA PINEDA MÀGICA", per a nens i nenes de P3 a 3r de Primària. 
Més endavant us enviarem informació de les activitats del Casal.
Quedem a la vostra disposició per a qualsevol cosa,
 
 
Vocalia d'estiu
AFA IE Costa i Llobera

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Benvolgudes famílies,

Us adjuntem la presentació del Casal d'estiu 2018 de la passada reunió informativa.

Benvolgudes famílies,

Us recordem el funcionament pels avisos per canvis i/o circumstàncies de la ruta dels vostres fills/es:

  1. Enviar whatsApp al “grup de tardes” (694428957) informant del canvi.
  2. Nota a la professora de l’alumne.

Recordeu que els canvis només es poden fer, màxim a les 15,00 h. del mateix dia.

Cordialment.

VOCALIA DE TRANSPORTS

AFA IE COSTA I LLOBERA

Abril 2018

Pàgina 1 de 13

BUSTIA_AFA.png

AMPASOFT_NOU.png

Go to top