imatge acollidaBenvolgudes famílies,

El Servei d’Acollida de matins ha estat pensat per aquells pares i mares que, pel seu horari laboral o altres motius, han de deixar els seus fills a l’escola abans de les 8:30h, hora d’inici de l’horari lectiu.

El servei d’Acollida de matins s’ofereix a tots els nens i nens de l’escola, des de P3 fins a 4t de primària.

Aquest servei s’inicia a les 7:45h del matí i s’acaba a les 8:30h hora de començament de les classes. És recomanable que les entrades siguin entre 7:45h i les 8:00 h, per tal de poder donar la millor atenció a tots els infants ja que, amb les entrades esglaonades, el ritme d'adaptació i les rutines es trenquen contínuament.

Des del servei d'acollida creiem que la primera hora del matí és molt important per tal de començar bé el dia. Rebem i acompanyem als infants, intentem que passin una estona tranquil·la i preparem activitats manuals amb el material adient. També s’inclou dintre de les activitats, l’esmorzar que cada nen i nena porta de casa. Els monitors supervisen que els nens i nenes realitzin aquesta activitat de manera correcta i mengin allò que han dut per esmorzar.

El Servei d’Acollida serà atès per quatre monitors i els nens i nenes es distribuiran en dos grups segons siguin d’infantil o primària:

INFANTIL: l'acollida es farà a la classe de DOFINS (P5). Es pot entrar per la porta principal o per la del cel.

PRIMÀRIA: de 1r fins a 4t al menjador de mestres. Els monitors valoraran els dies que es pugui fer ús de la terrassa i hi haurà un monitor per acompanyar els nens i nenes. Es pot entrar per la porta principal.

El preu estipulat durant el curs 2016-17 ha estat de 200 €, dividits en una inscripció de 35€, a realitzar previ a l’inici del curs, més tres quotes de 55 €, en cas que els nens utilitzin aquest servei de manera regular. El pagament es tramitarà mitjançant un càrrec al banc al mes de setembre, corresponent a la inscripció i tres càrrecs addicionals corresponents a les tres quotes que es faran als mesos de novembre, març i juny.

També s’ofereix la possibilitat d’utilitzar el servei de forma esporàdica, amb un preu de 2 € al dia. En el cas de què s’utilitzés el servei un dia fix a la setmana, el preu serà de 18 € per trimestre.

Per a realitzar l'inscripció cal omplir aquest formulari.

 

Moltes gràcies,

Cordialment,

Vocalia d’Acollida Matins

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Go to top