whattransport

Benvolguts pares i mares:

Ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos de la creació d’un grup de whatsapp per emergències i incidències sobrevingudes.

Aquesta eina només ha de servir per les emergències "en temps real". És a dir, quan les monitores us han de dir alguna cosa de manera immediata (endarreriments, avaries, instruccions perquè us canvieu de lloc o aneu pel seu compte...).

La comunicació famílies-vocalia-família per causes no-immediates seguirà sent a través de telèfon o mail...

Ens agradaria incidir en aquest últim  punt per tal d’evitar que el grup es converteixi en una eina poc operativa. Així que preguem que es contestin els whatsapp quan realment faci falta una resposta i no de manera sistemàtica. Hem d’evitar  col·lapsar els grups amb excés de missatges.

Al llarg d’aquesta setmana enviarem les invitacions per whatsapp per tal de que els grups estiguin operatius la setmana vinent.

Es crearan dos grups separats(un de matí i un de tarda), amb els següents noms:

-Ruta matins Costa 13-14.

-Ruta tardes Costa 13-14.

Us arribarà una invitació a formar part del grup corresponent de matí i tarda, o només de matí o només de tarda. I haureu d’acceptar aquesta invitació per tal de poder incloure’s al grup i rebre les comunicacions pertinents.

Desitgem que entre tots fem un bon ús d’aquesta nova eina i que ens faciliti i agilitzi la comunicació en casos d’emergències.

Atentament

Vocalia de Transports
AMPA IE COSTA i LLOBERA

Go to top