voc. arts

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

- Dossier Tardes de Música 2019-2020

- Inscripció Tardes de Música 2018

Benvolgues famílies,
Us adjuntem l'enllaç de la 4a agenda IMPERDIBLES DE PRIMAVERA '18
Esperem que en gaudiu!
IMPERDIBLES_COSTA_primavera2018.jpg

Vocalia de les Arts del Costa i Llobera

Benvolgues famílies,
Us adjuntem l'enllaç de la 3a agenda IMPERDIBLES D'HIVERN '18
Esperem que en gaudiu!

Vocalia de les Arts del Costa i Llobera

Benvolgues famílies,
Us adjuntem l'enllaç de la segona agenda IMPERDIBLES DE TARDOR '17
Esperem que en gaudiu!

Vocalia de les Arts del Costa i Llobera

Benvolgues famílies,
Hem posat en marxa, una agenda cultural que trimestralment us farem arribar amb propostes per infants i joves per viure les arts en totes les seves vessants. Volem donar les gràcies a tots els col·laboradors de propostes d'aquesta primera agenda i esperem que us hi sumeu molts més per anar fent-la més plural.

Us adjuntem l'enllaç d'aquests primer IMPERDIBLES ESTIU

Bon estiu!

Vocalia de les Arts del Costa i Llobera

Tardes de música és una activitat amb més de 10 anys de trajectòria que reuneix alumnes de les escoles Costa i Llobera, Tàber i Dolors Monserdà-Santapau. Actualment ofereix classes des de P4 fins a ESO. El currículum de l’escola està ideat per garantir una formació musical completa i de qualitat de la mà de músics professionals.

Pel què fa als alumnes de P4-P5, les classes es realitzen a cada escola. A partir de 1er de primària les classes es fan a l’escola Costa i llobera. Els alumnes de les altres escoles hi van acompanyats d'un/a monitor/a. Els alumnes reben classes de combo, llenguatge i instrument: Violí, violoncel, piano, clarinet i flauta travessera (a partir de 2on)

A Tardes de música, volem apropar els nostres alumnes a la música des d'una perspectiva amplia i actual. Per això busquem la sensibilització tan amb el llegat clàssic com contemporani. Tan amb la música popular com la d'altres tradicions.

Pel que fa a la metodologia, creiem en l'aprenentatge vivencial i dinàmic. Per això pensem que el punt de partida per aprendre música és “fer” música. Això no obstant hi ha competències adscrites a cada curs que els alumnes treballaran de manera sistemàtica.

Amb tot això, la nostra finalitat és que els infants estimin la música. Que desenvolupin les eines necessàries per gaudir-ne profundament i així com un bon criteri en aquest camp. D'aquesta manera, independentment del futur com a músics dels nostres alumnes, volem garantir que els infants en aquesta edat primera integrin la música com un llenguatge propi que els ajudi a millorar les seves capacitats intel·lectuals, psicomotrius i emocionals.

 

En aquest document podeu trobar tota la informació sobre l'activitat.

Ben cordialment,

Tardes de Música al Costa

logo musica

 

Benvolgudes families,

 

Durant el mes de febrer volem convidar tots els alumnes de P4 i P5 del'escola Costa i Llobera a fer un tastet de les nostres classes de música.

Per això oferirem classes gratuïtes de sensibilització els dimarts 16 i el 23 de febrer a la vostra escola, de 16:30h a 17:30h el. Si a inicis de

Març en tinguéssiu ganes, podrieu formalitzar la inscripció per realitzar un quatrimestre de música (Març- Juny).

 

Les classes de sensibilització tenen la intenció que els alumnes desenvolupin el gust per la música alhora que agafen eines que els permetin

gaudir-ne més a fons. A través del moviment, la cançó, el conte, el joc.. creem un espai on la música és un fet i on ens hi summergim de manera natural.

Aquesta activitat s'enmarca dins el si de l'extra-escolar “Tardes demúsica”. Activitat amb més de 10 anys de trajectòria que reuneix alumnes del

Costa, el Tàber i el DMS. Ofereix classes de llenguatge musical, combo iinstrument (violoncel, violí i piano) realitzant tota la seva activitat al mateix

Costa i Llobera.

Si voleu venir a provar o necessiteu més informació, només cal que

envieu un correu a:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Benvolguts i benvolgudes,

És un plaer i un orgull anunciar-vos que la Fundació Jaume Bofill, a través del seu projecte Famílies amb veu, ha seleccionat les nostres Tardes de Música al Costa per a publicar al seu Llibre Blanc (El lideratge familiar en l'educació, horitzó 2030): un compendi de bones pràctiques impulsades per diferents AMPES de Catalunya, i que estan preparant per a la seva publicació durant l'any 2014.

De moment, ja tenim el nostre lloc al seu web i també al seu Facebook, amb una fitxa explicativa del projecte, que us convidem a llegir.

cabecera-Tardes-de-musica

Ben cordialment,

Tardes de Música al Costa

El dilluns 13 de maig a les 22,30 pel Canal 33, es va emetre un nou capítol del programa Òpera en texans dedicat a l'obra West Side Story, de Leonard Bernstein. En ell, es recull una classe oberta on els alumnes de les Tardes de música...

 

Llegeix més...
Go to top