imatge acollidavoc. acollida

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Benvolgudes famílies,

Us adjuntem la circular d’informació per al Servei d’acollida del curs 2018-2019.

Les inscripcions s’han de fer del 18 al 27 de juny a través del programa informàtic de l’AFA: http://ampacostallobera.ampasoft.net. Un cop dins el programa heu d’escollir el Curs 2018-2019 en la pestanya que trobareu a la part superior de la pantalla i, després, seguir el procediment habitual.

AFA IE COSTA i LLOBERA

15 de juny de 2018

 

 

El servei d’acollida de matins ha estat pensat per aquelles famílies que pel seu horari laboral o altres motius, han de deixar els seus fills/es a l’escola abans de les 8.30h, inici de l’horari lectiu.

El servei d’acollida de matins s’ofereix a tots els alumnes de l’escola des de P3 fins a 4t de Primària.

L’horari del servei és de 7.45h a 8.30h del matí, hora de començament de les classes. És recomanable que les entrades siguin entre les 7.45h i les 8.00h, per tal de donar la millor atenció a tots els infants.

INFANTIL

L’acollida es farà a la classe de GEGANTS . L’entrada es podrà fer per la porta d’infantil de les escales del cel o per la porta principal. A les 8.20h es tancarà la porta d’accés a Infantil de les escales del cel fins a les 8.30h, que serà de nou oberta per permetre l’accés a les famílies.

PRIMÀRIA

L’acollida de 1r a 4t es farà al menjador de mestres. L’entrada es podrà fer per la porta principal.

Per a més informació podeu consultar la Circular d'Acollida 2017-2018

Per a realitzar l'inscripció cal omplir aquest formulari.

 

Moltes gràcies,

Cordialment,

Vocalia d’Acollida Matins

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Benvolgudes famílies,

Amb el temps que portem de curs hem pogut comprovar que força famílies fan servei d'acollida a partir de les 8,15 h i 8,20 h. A l'inici de curs vam enviar una circular en la qual es valorava el fet que les entrades no fossin després de les 8, ja que es trenca contínuament el ritme i  l'atenció als infants no pot ser tan acurada com caldria. Per aquest fet hem valorat que a partir de dimecres 7 de desembre, les portes d'entrada a la classe,  així com la del davant de la biblioteca, romandran tancades des de les 8,15 h i es tornaran a obrir a les 8,30 h. Això  també facilitarà l'acompanyament dels infants a les classes, la qual cosa darrerament ens està resultant més complicada.

Moltes gràcies,

Cordialment,

Vocalia d'Acollida Matins

Go to top